Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a magyar fejlesztésű Chicken Police

|

A Chicken Police megjelenési dátuma gondoskodott arról, hogy igazi nagyhalakkal kelljen együtt úsznia a film noir stílusú kalandjátéknak.

Hirdetés

Nincs még egy hónapja sem, hogy felkerült a Steamre a Chicken Police demó, így bárki ingyen kipróbálhatta az egri csapat alkotását, amelynek központi karakterei baromfiak, azaz egészen pontosan rendőrigazolvánnyal és szolgálati fegyverrel rendelkező antropomorf kakasok.

Sonny Featherland és Marty MacChicken karrierjéről épp mindent el lehetne mondani, csak azt nem, hogy felívelő szakaszban lenne, amikor az ölükbe pottyan egy rejtélyes bűnügy, amely óráról órára különösebbnek és veszélyesebbnek tűnik, azaz pont ideális arra, hogy a dinamikus duó beleüsse a csőrét.

Hirdetés

A fekete-fehér képi világgal és a markáns film noir hangulattal bíró Chicken Police fejlesztése olyan jó ütemben halad, hogy a projekt mögé beállt HandyGames (a THQ Nordic kis és közepes léptékű, független fejlesztésű játékokra szakosodott részlege) végre világgá kürtölhette a premier időpontját, mindezt megfejelve egy vadonatúj előzetessel.

A nagy nap 2020. november 5-én érkezik el, ettől fogva játszhatunk vele PC-n (Steam), PlayStation 4-en és Xbox One-on, illetve a visszafelé kompatibilitás miatt minden valószínűség szerint elindul majd az új generációs konzolokon is.

Switches megjelenés is szerepel a kiadó és a fejlesztőcsapat tervei között. A játék árát 19,99 euróra lőtték be, ami ebben a kategóriában abszolút korrektnek tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)