Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a magyar fejlesztésű The Valiant

|

A budapesti székhelyű Kite Games középkori stratégiájára már nem kell sokat várnunk.

Hirdetés

Még nem áldozott le a hazai játékfejlesztésnek, szerencsére több honi stúdiónál is izgalmas projektek készülnek vagy éppen jelentek meg. A Zen Studios a Darkest Dungeonre hajazó Circus Electrique-et hozta össze; a Feardemic horrorjátéka, a Remorse: The List már a konzolokkal szemezik; az Angry Cat Studios az Ultimate Space Commando folytatását kalapálja; a magyar Dark Soulsnak is beillő Mandragora pedig már támogatható a Kickstarteren. Nem hagyhatjuk ki a listából a Sudden Strike 4-et is jegyző Kite Games következő projektjét, a The Valiantot sem, aminek megjelenése már nagyon közel jár.

Hirdetés

Ez egy középkori stratégiai játék lesz, amely az ötödik keresztes háború idején játszódik, egy fordulatos, 16 küldetést felvonultató kampányt, New Game+ és kooperatív "Last Man Standing" módokat, valamint egy akár 4 játékost támogató PvP módot is kínál. A főszereplő Theoderich von Akenburg, akinek nem marad más választása, mint hogy egykori fegyvertársa, Ulrich nyomába eredjen a Szentföldre, hogy megakadályozza egy titokzatos ereklye megszerzését. A bázisépítés kimarad a koncepcióból, a missziókat kis létszámú csapatokkal kell megoldanunk, és mindegyik feladat más kihívást nyújt majd - persze egy sereg hiánya már maga is kihívás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játék legújabb trailere bemutatja a különböző biomokat, amiket meglátogatunk a kampány során: a Szentföld sivatagjai, az Alpok jeges hegycsúcsai, a zöldellő dél-német füves területek és Olaszország hatalmas erődítményei egyaránt hozzájárulnak majd a változatossághoz.

A The Valiant október 19-én fog megérkezni a THQ Nordic kiadásában, kizárólag PC-re (Steamen).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)