Hirdetés

Megjelent a klasszikusokat idéző magyar cRPG

|

Maga mögött hagyta a korai hozzáférést a hazai fejlesztésű Black Geyser: Couriers of Darkness, ami a Baldur's Gate rajongóinak kínál egy új kalandot.

Hirdetés

Még 2018-ban dobták össze a pénzt a klasszikus PC-s szerepjátékok rajongói a Black Geyser: Couriers of Darkness elkészítésére, ami tavaly nyár óta korai hozzáférésű verzióban kínált taktikus harcokat és egy ízig-vérig fantasy történetet. Az early access jelzőt viszont nemrég maga mögött hagyta a magyar GrapeOcean Technologies csapata, így már a valószínűleg még nem végleges, de számos javításon átesett 1.0-s verziót nyüstölhetik a cRPG-k szerelmesei.

Hirdetés

A jeles alkalmat egy launch trailerrel is megünnepelték az alkotók, amivel lejjebb egész jó ízelítőt kaphattok a retro-ihletésű látványvilágból, a változatos ellenfeleket felvonultató csatákból, illetve a párbeszédekből is. Ez utóbbiak kapcsán kiváló hír a hazai fejlesztésű játékok iránt érdeklődőknek, hogy a készítőknek maradtak erőforrásai magyar feliratok elkészítésére is, így a Izilmánti Királyságban kirobbanni készülő polgárháborút anyanyelvünkön is átélhetjük.

Az első vásárlóknál egyébként úgy tűnik, betalált az új cRPG, az összes steames értékelés 72%-a pozitív, és a fejlesztők válaszai alapján a korai hozzáférés időszakában több olyan területen is eszközöltek javításokat, amiket a negatív értékelésekben kiemeltek a játékosok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)