Hirdetés

Mobilon apríthatod a zombikat ebben a magyar fejlesztésű játékban

|

Saját sztorival bíró hősökkel és egyedi látványvilággal idézi meg egy jó kis zombis képregény hangulatát a Dead World Heroes, amin egyetlen fejlesztője már több éve dolgozik.

Hirdetés

Nemrég indult Magyar Játékok rovatunkban, ahol a magyar játékfejlesztők legérdekesebb projektjeiből szemezgetünk, főleg PC-s alkotásokkal találkozhattok eddig, de bőven akad olyan hazai indie fejlesztő is, aki először a mobilos piacot szeretné meghódítani. 

Hirdetés

Ha bírod a képregényeket, könnyen megeshet, hogy bejön majd a Dead World Heroes, ugyanis a a kézzel rajzolt oldalakat idéző látványvilág mellett egy zombis sztori is vár benne, amihez minden egyes összegyűjthető hős hozzáad egy kisebb darabot. Ahogy a lenti trailerben is láthatjátok, egy izometrikus taktikai játékról van szó, amiben egy maximum háromfős csapat alap támadásait, speciális képességeit és az összegyűjtött erőforrásainkat kell úgy menedzselnünk, hogy lehetőleg mindenki túlélje a napot.

A játék készítője, Fehér Bálint többféle küldetést álmodott meg, a hősök háttérsztoriját és mechanikáit bemutató pályák mellett fő- és mellékküldetésekkel, illetve hordamód szerű missziókkal is tervezi bővíteni a Dead World Heroes-t, amikben a hőseink fejlesztéséhez szükséges tárgyakból szerezhetünk még többet. Ugyan a Dead World Heroes demójában (amit jelenleg letölthettek a Google Play Store-ról) Bálint elmondása szerint nagyjából két évvel ezelőtti állapotot próbálhatjátok ki, reményei szerint hamarosan egy friss verziót is kiad a taktikai játékból, addig is a Discord-szerverén követhetitek a projektet. Tervben van egy PC-s és egy iOS-es változat is, de ez még a távolabbi jövő témája.

Ha ismertek valakit, aki itthon játékot fejleszt, vagy esetleg Ti magatok részesei vagytok egy olyan magyar játék készítésének, amit szívesen látnátok a GSO hasábjain, ne habozzatok, írjatok a magyarjatek@gamestar.hu e-mail-címre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)