Hirdetés

Nagyot mehet Kickstarteren a magyar fejlesztésű Mandragora

|

Hamarosan elrajtol a Primal Game Studio projektjének közösségi kalapozása.

Hirdetés

Tavaly februárban volt lehetőségünk a világon elsőként kipróbálni a magyar Primal Game Studio csapatnál készülő Mandragorát - a stúdió munkatársainak jelentős része 2012 előtt olyan ismert játékokon dolgozott még a Black Hole Entertainment lobogója alatt, mint az Armies of Exigo és a Warhammer: Mark of Chaos, szóval sokat tapasztalt fejlesztőkről van szó. Legújabb projektjük egyszerre ötvözi a 2,5D-s perspektívát, a dark fantasy stílust, a metroidvania pályaszerkezetét és a soulslike játékok harcrendszerét, miközben klasszikus szerepjátékos elemeket is felvonultat. 

Az Epic MegaGrants programja által is támogatott Mandragora egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de pár hónapja megcsodálhattuk egy rövid kedvcsinálónak köszönhetően, hogy milyen hangulatra és játékmenetre számíthatunk a különleges játéktól.

Hirdetés

Most újabb ízelítőt kaptunk, méghozzá egy remek hír kíséretében: a csapat ugyanis hamarosan elindítja a Mandragora Kickstarter-kampányát,  szeptember 20-tól támogathatjuk majd a projekt megvalósulását. 

Ha minden jól megy, akkor PC-re (Steamen), PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre fog megjelenni a legújabb magyar fejlesztés. Már alig várjuk. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)