Hirdetés

Nyáron érkezik a Castlestorm 2

|

A félig-meddig magyar Zen Studios új játéka, a Castlestorm 2 továbbviszi az első részben bemutatott ötletet, de többet is ad annál.

Hirdetés

A fantasztikus flipperjátékok mellett mással is foglalkozik a Zen Studios, az utóbbi években például az Operencia: The Stolen Sun és a Dread Nautical érkezett tőlük, korábban pedig a Castlestorm, mely egy 2D-s, lovagok és vikingek harcát bemutató, egyedi tower defense volt. Nem kell sokat várnunk a folytatásra.

Hirdetés

A csapat július 31-én szállítja a Castlestorm 2-t PC-re (az Epic Games Store-on keresztül), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Egy teljesen új réteg kerül a korábban megismert játékmenetre, birodalmat építhetünk, majd nem csak utasíthatjuk, irányíthatjuk is egységeinket. Életünket élőholtak fogják nehezebbé tenni, köztük zombikkal, fej nélküli lovasokkal és bárányokkal. A demó már elérhető az Epic Games Store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)