Hirdetés

Összegyűlt a pénz a magyar NeocoreGames következő játékára

|

Ráadásul még véget sem ért a King Arthur: Knight's Tale kapcsán indított közösségi kalapozás.

Hirdetés

Fennállása során több játékot is piacra dobott már a budapesti székhelyű NeocoreGames, hiszen nekik köszönhetjük többek között a The Incredible Adventures of Van Helsing szériát is. Ám a szörnyvadász kalandjai előtt a csapat elindított egy másik szériát, a King Arthurt, amit hosszú kihagyás után ismét elővettek a srácok, és a közösségi finanszírozást is segítségül hívták, ez pedig, mint utóbb kiderült, remek ötletnek bizonyult.

Hirdetés

Hivatalosan november 12-én ér véget a King Arthur: Knight's Tale érdekében indított Kickstarter-kampány, azonban a támogatások összege már most átlépte a kitűzött célt, ami nagyszerű hír lehet nemcsak a NeocoreGames, hanem a stratégiai játékok szerelmesei számára is. Ez ugyanis azt jelenti, hogy pénzügyi akadálya már nem lesz a játék elkészülésének, és a fejlesztők koncentrálhatnak az extra célokra is.

Amennyiben sikerül még több pénzt összegyűjteni, akkor egy új játszható kaszt, valamint még PvP mód is kerülhet a játékba. Ha ti is támogatnátok a projektet, akkor látogassatok el ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)