Hirdetés

Papírból készült a legújabb magyar videojáték

|

A Most Extraordinary Gnome nem mindennapi technikával mesél el egy fontos történetet.

Hirdetés

Egy kis magyar indie csapat, a Save Sloth Studios az utóbbi években egy igencsak különleges projekten dolgozott: A Most Extraordinary Gnome egy rövid, narratíva-központú játék, ami a készítők szerint a kihívást jelentő 2D-s akciót ötvöz egy komplex történetmeséléssel és egyedi látványvilággal, amelynek az ad egyediséget, hogy minden elem igazi papírból, saját kézzel készült - olyan, mintha egy gyönyörű, stop-motionnal életre keltett origami világba csöppennénk. 

A premissza szerint egy kis gnómot irányíthatunk, akire nem kis feladat hárul: alapvetően az sem egyszerű feladat, hogy ő az erdő egyetlen védelmezője, akinek minden állatról és növényről gondoskodnia kell, még neki kell távol is tartania a veszélyt - amikor az erdőben titokzatos, sötét dolgok történnek, amelyeknek a forrását senki sem ismeri igazán, de félelmet és pusztítást jelent. 

Hirdetés

A Most Extraordinary Gnome játékmenete igazodik a játékosok igényeihez, így a beállításoknak köszönhetően a laza élményre vágyók és a keményebb kihívásokra szomjazók is megtalálhatják a számításaikat, miközben felfedezik az unikális környezetet és megküzdenek a különféle - sajátos megközelítést megkövetelő - bossokkal.

A kis gnóm házában sokféle állat is lakik, amelyek mindegyike másképp látja a világot és hősünket, ami a hangulatos, kelet-európai stílusú muzsikákkal karöltve kivételes atmoszférát kölcsönöz az alkotásnak. Íme egy kis ízelítő a játék hangulatából: 

Az érdeklődők már megtalálhatják a Steamen A Most Extraordinary Gnome-ot. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)