Hirdetés

PlayStation 4-re is megérkezett a Deathtrap

|

A hazai Neocore Games tower-defense és akció-szerepjáték hibridje a Sony konzolját is bevette.

Hirdetés

Emlékeztek még a The Incredible Adventures of Van Helsing játékokra? És azok spin-offjára, a Deathtrapre, amely kifejezetten az élvezetes tower-defense minijátékokra fókuszált? A mellékszál 2015 elején debütált PC-n, majd két évvel később az Xbox One tulajok is lecsaphattak rá, ám a PlayStation 4-gyel rendelkező játékosoknak csak a várakozás maradt. Egészen idáig.

Hirdetés

A Neocore bejelentette, hogy mától a Sony konzoljára is elérhetővé vált a játék, World of Van Helsing: Deathtrap néven érdemes keresnetek. A játékmenet során a hullámokban érkező szörnyeket apríthatjuk, sajátkezűleg és a pályán felállított változatos csapdákkal egyaránt. Egyjátékos kampány és 4 játékost támogató kooperatív mód is játszható, ráadásul a PvP módnak köszönhetően a másik oldalon is harcolhatunk.

Három eltérő képességekkel rendelkező kaszttal (Mercenary, Sorceress, Marksman) szállhatunk harcba száz pályán keresztül, több mint 40 különböző szörnnyel szemben, és kasztonként 50 skillt oldhatunk fel. Képességeinket ranglétrákon mérhetjük össze más harcosokéval, és van beépített térkép- és szörnyszerkesztő is, ahol a saját halálos pályáinkat és minikampányokat tervezhetünk.

A funkciók között egyébként akad egy-két PS4-specifikus is: PlayStation 4 Prón például jobb teljesítményt és magasabb felbontást élvezhetünk, emellett a játék kihasználja a DualShock 4 hangszóróját és három bónusz minion (Tamed Rusalka, Vrikolak, Lady Katarina) is üti a markunkat.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)