Hirdetés

Rövidesen a polcra is kirakhajuk 2020 legjobb magyar játékát

|

Úgy döntött a THQ Nordic, hogy dobozos kiadást érdemel a Chicken Police. Sajnos az egyik platform kimarad a buliból.

Hirdetés

Bizonyára nektek is feltűnt már, hogy amennyiben nem AAA kategóriás játékról van szó, akkor a dobozos megjelenés - már ha számol egyáltalán vele a kiadó - nem ritkán hosszú hónapokat csúszik a digitálishoz képest. Ennek kivételesen nincs sok köze a koronavírushoz, inkább a megváltozott fogyasztói szokásokhoz, minek következtében tendenciózusan nő a kézzelfogható adathordozón áruba bocsátott játékok aránya. Nem véletlenül merül fel bennünk olykor olykor a kérdés: meddig maradnak velünk a dobozos játékok?

Ahhoz a jelek szerint épp elég ideig, hogy a THQ Nordic gondozásában tavaly novemberben debütált Chicken Police még korongra kerülhessen, majd bedobozolva helyet találjunk neki polcunkon.

Hirdetés

Valószínűleg nemcsak a tollas zúzájú kritikusokat győzte meg a The Wild Gentlemen antropomorph kakasokra rendőrszerepet osztó kalandjátéka, hanem a műfaj kedvelőit is lenyűgözte az erőteljes film noir stílusjegyeket viselő Chicken Police. Máskülönben aligha vállalná a dobozos kiadás pluszköltségeit a négy támogatott platform közül hármon is a kiadó. A PC-s, PS4-es és switches változatok június 15-én kerülnek forgalomba (a tengerentúlon csak két héttel később) 20, illetve 30 eurós áron.

Xbox One-os verzióról nem esik szó a közleményben, ami arra enged következtetni, hogy nem fogyhatott túl jól a Microsoft konzolján, de azt sem tudjuk kizárni, hogy elhamarkodottan ítélünk, mert mindössze annyi történt, hogy a THQ Nordic csak később szándékozik zöld dobozba csomagolni Sonny Feahterlandet és Marty MacChickent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)