Hirdetés

Sikerült, összejött a Mandragora magyar fejlesztői által Kickstarteren kért pénz

|

Még nincs vége a kampánynak, de már teljesült a Primal Game Studio kampányának első, és legfontosabb célkitűzése.

Hirdetés

Jóllehet, nem mérhetjük a magyar játékipar lehetőségeit, sem pedig hazai felvevőpiacának méretét a térségben meghatározó, sőt Európában is egyre inkább azzá váló lengyelhez, de ez nem jelenti azt, hogy itthoni fejlesztőműhelyekben ne formálódnának ígéretes alkotások. Mindössze néhány napja történt, hogy megjelenési dátumot kapott a Kite Games középkori stratégiai játéka, a The Valiant. Most pedig egy újabb biztató eseményről számolhatunk be nektek.

Tíz nap sem kellett hozzá, hogy az Armies of Exigo, a Warhammer: Mark of Chaos és a Might & Macig Heroes VI veterán fejlesztőit tömörítő Primal Game Studio újdonsága, a Mandragora összegyűjtse a Kicksarteren indult kampány céljául kitűzött 110 ezer dollárt.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy még mindig van 26 napjuk a leendő támogatóknak arra, hogy megelőlegezzék bizalmukat az Epic MegaGrants által is díjazott, 2.5 D-s soulslike-metroidvania hibridnek, a mostaninál jóval nagyobb pénzmag is összejöhet a végére.

A Mandragora a srácok tervei szerint 2023 folyamán jelenik majd meg digitális és dobozos kiadásban is, a célplatformok között a PC-t, a PlayStation 5-öt, az Xbox Series X-et és a Nintendo Switchet találjuk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)