Hirdetés

Új platformokra érkezik a magyar Warhammer 40,000 akció-szerepjáték

|

A NeocoreGames által tető alá hozott Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr is fut egy második kört az új generációs konzolokon.

Hirdetés

Hatalmas Warhammer témájú parti zajlott tegnap este, az úgynevezett Warhammer Skulls, aminek köszönhetően egy rakat új bejelentést kaptunk. Aki például nem bírja kivárni, hogy befusson a Warhammer 40,000: Rogue Trader című CRPG, az egy magyar fejlesztésű ARPG-vel ütheti agyon az időt.

A Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr ugyanis kap egy szép új kiadást az új konzolgeneráció gépeire optimalizával, ráadásul az alapjáték mellé egy rakat extrát is csomagol a budapesti NeocoreGames.

Hirdetés

A PlayStation 5-os és Xbox Series X|S-es változatokba bekerül mind a 25 eddig megjelent DLC, de a játék átesik egy kis grafikai csiszoláson is, hogy megállja helyét a 4K-s tévéképernyőkön is. A multiplayer egyébként támogatja majd a cross-gen lehetőségeket, így az előző generációs konzoloknál leragadt haverokkal a továbbiakban is közösen tisztíthatjuk meg a galaxist.

Az új generációs kiadás még nem kapott pontos megjelenési dátumot, de valamikor 2022-ben érkezik. Sajnos az árazásáról sem tudunk semmit, így továbbra is nyitott kérdés, hogy mennyibe kerülnek majd az újdonságok azoknak, akik már rendelkeznek az alapjáték valamely régebbi hardverre készült változatával.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)