Hirdetés

Új tartalmakat kap egy népszerű, magyar fejlesztésű játék

|

A magyar NeocoreGames ingyenes és fizetős újdonsággal is készült a King Arthur: Knight's Tale játékosok számára.

Hirdetés

Nem hibátlan, de egyedi és szórakoztató lett a NeocoreGames idén debütált King Arthur játéka, a Knight's Tale, amely taktikai RPG-ként igyekezett bizonyítani, hogy az Artúr-mondakörnek jól áll a körökre osztott sötét fantasy. Már az alapjáték is hosszú időre lefoglalta a játékosokat, a nem sokkal a megjelenés után kiadott, The Chained God névre keresztelt update pedig magával hozott egy minikalandot is, ráadásul átszabta az endgame-tartalmakat is. 

A stúdió azóta lelkesen javította a hibákat és irtotta a bugokat, és most, pár hónappal később elérkezettnek látta az időt arra, hogy további újdonságokkal lepje meg a játékosokat. 

Az 1.3.0-ás frissítéssel debütált egy új játékmód, a skirmish, amelyben különböző mini-szcenáriókat játszhatunk végig - mindegyikben tíz, az előzőnél nagyobb kihívást jelentő összecsapás vár a lovagokra, amiket öt nehézségi szinten lehet teljesíteni.

Hirdetés

Jelenleg három ilyen érhető el: az első, a Sir Tewelyn próbái ingyenesen játszható és a javítással együtt minden tulaj számára elérhetővé vált. Ebben a kampányból már ismert Sir Tewelynt és elveszett seregét irányíthatjuk. 

A második és harmadik, azaz a The Painted Devils (Pict Skirmish Pack) és a Rogues and Renegades (Brigands Skirmish Pack) viszont DLC-ként vásárolhatók meg a Steamen, az egyik a piktekre, a másik a renegát brigantikra fókuszál. A csomagok 5 euróba kerülnek.

A patch egyúttal javít is számos dolgot a játékon (érdemes átböngészni a változtatások teljes listáját), szóval akkor is érdemes lekapni, ha nem hozott titeket lázba a skirmish mód. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)