Hirdetés

Ezt nézd meg:100 évnyi anime 15 percben

|

Az anime műfaj évének 100. évfordulóját ünnepli a most megjelent montázs, ami a bábjátékoktól a Sword Art Online-ig mindent felidéz.

Hirdetés

Ami annak idején még bábjátékokkal és stop motion technikával indult, az mára a nemzetközi szórakoztatóipar egy meghatározó darabja lett. Az anime egy végtelenül változatos műfaj, ennek köszönhetjük, hogy a 100. évet ünneplő videóban a Narutotól, a Yu-Gi-Oh-n át a Pokémonig minden van a Love Live, a Detective Conan és sok más mellett.

Hirdetés

A válogatásba olyan klasszikusok is belefértek, mint a Cowboy Bebop, de az új kedvencek is, mint a Sword Art Online. Érdemes végignézni az egészet:

Az egyetlen szomorúságunk, hogy a Studio Ghibli csodái nem fértek bele a válogatásba, de talán majd legközelebb. Ti mennyit ismertetek fel a videóba látottak közül, és amúgy melyik a nagy kedvenc?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)