Hirdetés

100 percnyi extra tartalmat kaphat a Pókember: Nincs hazaút lemezes és digitális változata

|

A Pókember: Nincs hazaút lemezes változatát alaposan megtömik extrákkal, öt kivágott jelenetet is kapni fogunk, ha minden igaz.

Hirdetés

A napokban felreppentek pletykák, melyek szerint a hatalmas sikert arató Pókember: Nincs hazaút összesen több mint 100 percnyi extrával bővül, mikor megjelenik a kereskedelmi forgalomban a film lemezes változata. Sokan félreértették a dolgot, és azt hitték, maga az új Pókember-film lesz több mint másfél órával hosszabb, de természetesen nem egészen erről van szó.

Amit Chaudhari filmipari bennfentes közzétette, egészen pontosan mit is fed majd le ez a 100 perc, listája alapján pedig összesen öt kivágott jelenettel egészülhet ki a Nincs hazaút.

Hirdetés

Ahogy az az alábbi tweetben is látszik, többek között a film elején látott kihallgatós jelenet is hosszabb lesz, de bővül Matt Murdock saját szegmense, és a három Pókember egyik közös jelenete is. A bővített/extra jelenetek mellett pedig különféle háttéranyagok töltik ki a sokszor és sok helyen mantrázott 100 percet.

Íme a teljes lista:

Ha esetleg még nem láttad a Pókember: Nincs hazaútról készült kritikánkat, akkor alább pótolhatod.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)