Hirdetés

115 órányi sallangot vágott ki a Narutóból egy srác barátnője kedvéért

|

Szerette volna élvezetesebbé tenni a Naruto anime megtekintését párja számára.

Hirdetés

Az animéktől nem idegen, hogy töltelék epizódokkal, kihagyható történetszálakkal húzzák az időt, amik néha már a legelfogultabb rajongókat is untatják. Egy videós, Oceaniz megkérdezte barátnőjét, hogy megnézné-e vele a Narutót, ha kivágja belőle a fölösleget, és mivel pozitív választ kapott, nekilátott a munkának.

Kotakunak nyilatkozva elmondta, egyszerűen szereti, ha a számára fontos dolgokat megoszthatja a hozzá közel álló emberekkel. Korábban már felvetette párjának, hogy nézzék meg közösen az animét, de 720, visszatekintésekkel és sallangokkal teli epizódra nem tudta rávenni.

Hirdetés

Aztán végül sikerült egyebek mellett a My Hero Academia, az Attack on Titan és a Jojo's Bizarre Adventure segítségével edzeni a lányt, Oceaniz pedig bevállalta, hogy elkészíti a Naruto: The Ocean Cutot (az angol szinkronos változatból), ami csak a lényeget tartalmazza a sorozatból, semmi fölösleget. Három hónap munkájával készült el, a részleteket az alábbi, fél órás videóból lehet megismerni.

Nem Oceaniz az egyetlen, aki hasonlóra vállalkozott, de úgy érezte, a korábbi megoldások nem voltak kielégítőek. Elmondta, volt olyan flashback jelenet, amit húsz alkalommal használtak a készítők. Megszabadult mindentől, amit unalmasnak talált, de néhány töltelék epizódot megtartott külön kategóriába sorolva.

A végeredmény így az lett, hogy az eredetileg 250 órás animét 135 órásra rövidítette. YouTube-ra természetesen nem töltötte fel, de a fenti videóból megtudhatjátok, közzétette-e valahol.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)