Hirdetés

16 év után újra elérhető a legnépszerűbb Jackass spin-off

|

Chris Pontius és Steve-O saját sorozata négy évadot élt meg az MTV-n, a közvetítési jogokat azóta a Paramount szerezte meg.

Hirdetés

Töretlen a Jackass csapat népszerűsége, így nem meglepő, hogy a régi spin-off műsorokat is szívesen néznék a rajongók. A rengeteg bevételt termelő Jackass Forever kivágott jeleneteiből készült Jackass 4.5 már elérhető a Netflixen, a régi klasszikus széria epizódja után pedig a legnépszerűbb vadhajtás összes része is elérhető már a Paramount+ kínálatában.

A Wildboyz műsorában Steve-O és Chris Pontius utazták be a világot, hogy csináljanak őrültségeket, azonban a 2006-os tévés finálé óta hivatalos forrásból nem voltak elérhetőek az epizódok. A műsor 2003-ban debütált az MTV-n, a harmadik és a negyedik évad viszont már az MTV2-n volt elérhető.

Hirdetés

Az összesen 32 részt megélt sorozat lényege a szokásos Jackass-mutatványokon kívül az volt, hogy a srácok igyekeztek interakcióba kerülni az állatokkal, és sokszor a biztonsági előírásokat teljesen figyelmen kívül hagyva próbáljanak ki őrültségeket. A Jackassből ismert Johnny Knoxville, Wee Man és Loomis Fall is beugrottak néha vendégszereplésre.

Knoxville egy kapcsolódó interjúban elmondta, hogy annak idején a Wildboyz egyik jelenete inspirálta őt és a producer Jeff Tremaine-t, hogy folytassák a Jackass filmek készítését.

A Paramount illetékesei megerősítették, hogy a Wildboyz visszatérése mellett egy Jackass tévésorozat rebootjában is gondolkoznak, viszont erről egyelőre nem osztottak meg információt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)