Hirdetés

1917 - új előzetesen Sam Mendes első világháborús mozija

|

A Skyfall rendezője visszarepít minket a száz évvel ezelőtt zajlott világégés mocskába. Könnybe lábadt a szemünk.

Hirdetés

A két nagy világháború korszakáról számtalan remek (és főleg rettenetesen fájó) film készült már, de nyilván a Spielberg hatás miatt a legtöbben főleg a másodikról szóló remekművekre emlékezünk.  Sam Mendes decemberben érkező mozijában viszont a száz éve dúló borzalomba kerülünk vissza, két katona szemszögén keresztülnyerhetünk betekintést a lövészárkok fojtogató mocskába. Mivel a premier már feltűnt a látóhatáron, így az alkotók egy újabb előzetessel kedveskedtek nekünk.

Hirdetés

A történet nagy vonalakban annyi lesz, hogy két katonát egy lehetetlennek tűnő küldetéssel bíznak meg, méghozzá, hogy juttassanak el egy üzenetet egy zászlóaljnyi katonához, akik a szükséges információk nélkül a biztos halálba menetelnek, ráadásul az egyikük testvére is köztük van, így nem csak az 1600 bajtársuk élete a tét, a személyes indíték sokkal keményebb elszántságot jelenthet egy kilátástalannak tűnő helyzetben. A film legújabb előzetesében kaphattok egy kis ízelítőt, hogy milyen hangulatra számíthattok:

Olyan sztárok gazdagítják majd a szereplőgárdát, mint Benedict Cumberbatch, Colin Firth és Mark Strong; a premierről viszont egyelőre csak annyit tudni, hogy valamikor decemberben kerül majd rá sor. Nektek eddig hogy tetszik az 1917?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)