Hirdetés

Napi büntetés: gyógyszerrel tartották kordában az 1966-os Batman sorozat Robinjának férfiasságát

|

Burt Wardnak meggyűlt a baja jelmezével az Adam West-féle Batman tévésorozat forgatásának idején.

Hirdetés

Ha nem láttatok esetleg egyetlen epizódot sem, mémek hadából azért biztosan ismeritek az 1960-as évek második felében a műsoron lévő Batman tévésorozatot, ami összesen három évadot élt meg. A 120 epizódon át futó szériának minden egyes részében Adam West bújt Batman bőrébe, Robint pedig Burt Ward alakította. Nemrégiben Ward saját csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, az átadási ceremónia közben pedig egy eléggé hajmeresztő történetet osztott meg a jelenlévőkkel. 

Hirdetés

Burt Ward ugyanis elmesélte, hogy az ABC szerint túlságosan dudorodott a jelmeze derék alatt, ez pedig eléggé zavarta a tévécsatornát, elvégre az akkor már 21 éves színész egy gyereket játszott az 1966-ban induló sorozatban. Nemcsak a csatorna szemét szúrta (bocsánat) a látványosan domborodó zöld fürdőnaci, hanem például az Illendőség Katolikus Ligája (igen, tényleg létezik egy ilyen szervezet) is panaszt tett miatta. Az ABC nem tehetett más, saját kezébe vette a problémát (ismét elnézést). Végül a stúdió orvosa gyógyszereket adott Wardnak, a pirulák pedig elvileg összezsugorították volna a gond forrását. 

Elmondása szerint Ward végül csak három napon át szedte a tablettákat, utána viszont úgy döntött, inkább nem hajlandó bevenni őket, mivel attól félt, hogy káros hatásai lehetnek a gyógyszernek, esetleg végül nem is lehet majd gyereke a pirulák miatt. Egy fokkal kevésbé drasztikus megoldást választott a gyógyszeres kezelés helyett: köpenyével takarta el testének azon a tájon, ami annyi fejfájást okozott az ABC-nek. 

Nem véletlen egyébként, hogy Ward előhozakodott a témával: annál a pontnál teljesen egyértelművé vált, hogy kérkedésről szól az egész, amikor Adam West oldaláról is elmesélte a sztorit, az egykori Batman estében ugyanis szerinte pont fordított volt a probléma, így a denevérgatyót végül törölközőkkel kellett kitömni. Kalandos élete volt tehát Burt Wardnak a '60-as években. Mindenesetre azóta két lánya született, így azt biztosan elmondhatjuk, hogy nem lett káros mellékhatása a háromnapos gyógyszerszedésnek. Mintegy zárójelben pedig megjegyezhetjük, hogy lett volna egy kézenfekvő, ugyanakkor végtelenül egyszerű megoldás is az egész problémakör kezelésére: az ABC adhatott volna szerencsétlen Robinnak egy tisztességes nadrágot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)