Hirdetés

20 híresség pózol fiatalkori énjével ezeken a képeken

|

Egy művész egy elég ötletes megoldással mutatta be, mennyit változtak az évek során bizonyos ismert emberek.

Hirdetés

Egészen remek dolgokat lehet alkotni a Photoshop segítségével, és az évek során bizonyságot is nyert, hogy a megfelelő szakértelemmel párosulva varázslatos dolgokra képes az Adobe szoftvere. Ard Gelinck például az Instagram-oldalán mutatott be egy csomó olyan képet, amelyeken egyszerre láthatjuk egy-egy híresség fiatalabb és mostani énjét.

Hirdetés

Az alkotásokon rengeteg közkedvelt színész pózol az évekkel ezelőtti énjével, így megnézhetjük, hogy mennyit változott például Matt LeBlanc, Emma Watson, Bruce Willis vagy épp Keanu Reeves. Nyilván nem nehéz kiszúrni, hogy szerkesztett képekről van szó, de Gelinck kifejezetten ügyes munkát végzett a photoshoppolással.

Hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)