Hirdetés

Szavazz: melyik 2020-as képregényfilmet vagy sorozatot várod a legjobban?

|

Teljesen biztos, hogy jövőre egyetlen pillanatig sem kell majd unatkoznia a képregényrajongóknak.

Hirdetés

Cseppet sem lesz könnyű választani, mivel 2020-ban temérdek új képregényes film kerül a mozikba, illetve sorozatokból is bővel elstartolnak újak - köszönhetően nagyrészt a streaming szolgáltatóknak. A választék hatalmas, mi viszont most mégis arra kérünk benneteket, hogy bökjetek rá közülük egyetlen egyre. 

Hirdetés

Idén még biztosan a Jokerért leszünk oda, de DC-s fronton jövőre is érkeznek azért izgalmasnak ígérkező filmek. A Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) és a Wonder Woman 1984 is biztosan sokakat csábít majd a mozikba, 2020 kétségtelenül a csajok éve lesz a DC-nél. Már csak azért is egyébként, mert a DC Universe-en ekkor indulhat el a Stargirl sorozat is. A Vertigo majdnem DC-nek mondható, hiszen ez a kisebb kiadó a DC szárnyai alá tartozik - legalábbis még egy rövid ideig, 2020 januárjában ugyanis meg fogják szüntetni. Ez persze nem jelenti azt, hogy a vertigós képregényeket nem lehet vígan adaptálni, jövőre érkezik például egy Y, az utolsó férfi sorozat az FX csatornára.

Gyorsan pörögjünk át a maradék sorozatokon és egyúttal térjünk is át a Marvelre: a Hulun debütálhat majd 2020-ban a Szellemlovas és a Helstorm széria (utóbbi is a Marvel démoni oldalát mutatja be), míg a Disney+-on a Sólyom és a Tél Katonája indul el a jövő év vége felé. A mozikat előbb a Fekete Özvegy filmmel támadja be a Marvel, majd az Örökkévalók felbukkanására számíthatunk. A Fox-féle X-Men univerzum sanyarú sorsú maradékaként az Új mutánsok mozi is megjelenhet végre, közben pedig a Sony sem tétlenkedik, és gőzerővel építik saját Pókember-univerzumukat: jön a Morbius és a Venom 2 is. Mindenképp érdemel egy félmondatot az ugyancsak a Sony-nál készülő Bloodshot is (aminek egy Valiant Comics képregény az alapja), illetve a Paramount Kígyószem mozija - őt ugyebár a G.I. Joe filmekből ismerhetitek. Ennyi lenne nagyjából a választék, tessék rábökni arra, ami titeket a legjobban felcsigázott:

Lent a kommentek között pedig természetesen jöhetnek a hosszabb, kifejtős válaszok! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)