Hirdetés

Két Marvel mozival is készül a Sony 2020-ra

|

Elég jó tippjeink vannak arra, hogy melyik filmeket küldhetik moziba a két kitűzött premiernapon.

Hirdetés

A Sony Pictures elkezdte összerakni 2020-as filmes naptárát, így többek között két olyan Marvel filmnek is dátumot kerestek, amelyek a stúdió saját pókemberes univerzumában játszódnak. Egyelőre hivatalosan annyit tudunk, hogy 2020. július 10-én jön egy teljesen új Sony-Marvel film, 2020. október 2-án pedig egy Sony-Marvel folytatásra számíthatunk.

Hirdetés

Nem olyan nehéz feladat kitalálni, hogy mik is lehetnek valójában ezek a Pókember spin-off mozik. Több mint valószínű, hogy a júliusi újdonság a Jared Leto főszereplésével készülő Morbius lesz, amelyben a Marvel képregényfilmek történetében először mutatkozik be a címszereplő, vagyis az "élő vámpír". A második premier tekintetében pedig a Venom 2 tűnik a legvalószínűbbnek. Az első Venom jelenleg már 780 millió dolláros összesített bevételnél jár világszerte. 100 milliós forgatási költsége mellett ez szép teljesítmény, szóval nem csoda, hogy a stúdió szeretne egy folytatást. 

Ti be fogtok ülni két év múlva ezekre a filmekre? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)