Hirdetés

2021-ben debütálhat az új Sikoly

|

A legfrissebb hírek szerint már a Paramount Pictures is beállt a projekt mögé.

Hirdetés

Az első két Sikoly pénzügyileg és kritikailag is elég szép sikert aratott a '90-es évek végén, viszont a harmadik résznek már nem igazán sikerült hasonlóan jól teljesítenie. 2011-ben aztán megérkezett a franchise negyedik, elég középszerűre sikeredett felvonása, és már azt is tudjuk, hogy készül egy újabb folytatás, ami a jelek szerint idén még nem fog megjelenni.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint valamikor 2021-ben fog debütálni a vadonatúj Sikoly, aminek forgatási munkálatai elméletileg még az idén nyáron megkezdődnek az észak-karolinai Wilmingtonban. Továbbá egyes forrásokra hivatkozva arról ír a híroldal, hogy a Spyglass Media Group mellé beszállt a projektbe a Paramount Pictures is.

Pontos megjelenési dátumról még nem érkezett hír, illetve azt sem tudni, hogy David Arquette mellett kik fognak még visszatérni. Ti várjátok már az új részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)