Hirdetés

2021-ben nálunk is elrajtol az HBO Max

|

Ez azt jelenti, hogy a Warner Bros. blockbustereit akár otthonról is nézhetjük majd.

Hirdetés

A járványhelyzet komoly veszteségeket okozott a forgalmazóknak és moziláncoknak egyaránt, mindenki próbál túlélni, fennmaradni. Akad vállalat, ami abban látja a kiutat, ha a streaming platformjára küldi exkluzív premierként az újdonságait, a Warner Bros. viszont hibrid megoldást eszelt ki: egyszerre küldi mozikba és streamingre a premiereket.

A cég ma jelentette be, hogy az Egyesült Államokban az összes 2021-es filmje streamelhető lesz a premier napjától kezdve, méghozzá az HBO Maxon keresztül, ezzel együtt pedig megtudtuk, hogy nekünk sem kell sokat várni.

Hirdetés

Az Európában sikeres szolgáltatás, az HBO GO jövőre beleolvad a nagytestvérbe. Az HBO a következő közleményt adta ki:

Andy Forssell, az HBO Max Global vezetője ma bejelentette a Web Summit konferencia egyik beszélgetése alkalmával, hogy 2021 második félévében megkezdődik az HBO európai streaming szolgáltatásainak HBO Max-ra való átállása.

Jövőre tehát nálunk is megszűnik az HBO GO és átveszi helyét az HBO Max. A gyakorlatban ez azt jelentheti, hogy a Warner Bros. összes 2021-es blockbusterét, vagyis a Dűnét, a Mátrix 4-et, a The Suicide Squadot, a Mortal Kombatot, a Tom és Jerry-t, a Godzilla vs. Kongot és a többit is megnézhetjük majd otthonról, az olyan exkluzív tartalmakról nem is beszélve, mint Az Igazság Ligája - Snyder Cut vagy éppen a Jóbarátok újraegyesülése. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)