Hirdetés

2021 elején jelenik meg a Snyder-féle Az Igazság Ligája

|

A WarnerMedia vezérigazgatója rengeteg izgalmas dolgot elárult az HBO Max jövőjéről, ezek között pedig ott voltak a tervezett megjelenéseik is.

Hirdetés

Sokkal izgatottabban figyeljük az HBO Maxszel kapcsolatos híreket, most hogy tudjuk, jövőre hazánkban is elstartol a platform. Ezt az is fokozza, hogy a Warner elárulta: az összes 2021-es mozis premierjük a megjelenés napjától megtalálható majd a szolgáltatásban is. A cégcsoport vezetője most újabb izgalmas infókat szállított a szolgáltatásról, többek között azt, hogy hónapokon belül debütál rajta a várva várt Az Igazság Ligája rendezői változat.

A WarnerMedia vezérigazgatója, Jason Kilar beszélt az HBO Max jövőjéről, beszámolt róla, hogy érkezik egy dokumentum film Tiger Woodsról, de mindezt csak egy kis felvezetőnek szánta az igazi nagy bejelentéshez. Szerinte ugyanis a pár hónapon belül debütál Az Igazság Ligája.

Hirdetés

A projektről azóta folyamatosan érkeznek a hírek, hogy Zack Snyder bejelentette: lehetőséget kapott megrendezni saját verzióját a filmből. Mindezek ellenére megjelenési dátumot egyáltalán nem kaptunk, mindössze annyit tudtunk, hogy valamikor 2021-ben debütálhat a Snyder-cut. Most azonban már szinte biztos, hogy jövő év elején már leülhetünk a gigászi, 4 óra hosszú történet elé.

"Oh, és visszatér az Utódlás, valamint a régóta várt Jóbarátok Újraegyesülés is. Emellett érkezik egy remek bűnügyi drámánk, ami a No Sudden Move névre hallgat, és az Oscar- és Emmy-díjas Steven Sodenbergh rendezi. És még... oké, itt befejezem, de egyelőre még csak a felszínét kapargattam azoknak a megjelenéseknek, amik raktáron vannak az HBO Maxon."

Mivel a szolgáltatás Magyarországi bevezetésére 2021 második felében számíthatunk, így Az Igazság Ligáját valószínűleg még az HBO Gón követhetjük majd. Az mindenesetre biztos, hogy a Warner odatette magát az HBO Maxszal, ugyanis csak a jövő évben olyan címek érkeznek majd a kínálatba (a fentieken kívül), mint a  Dűne, a Mátrix 4, a The Suicide Squad, a Mortal Kombat, a Tom és Jerry és a Godzilla vs. Kong.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)