Hirdetés

2022-ben ezek a sorozatok voltak a legnépszerűbbek a különféle torrentoldalakon

|

A TorrentFreak összeállításából kiderült, mely sorozatokat torrentezték le a legtöbben a tavalyi évben.

Hirdetés

Abszolút nem panaszkodhatnak a sorozatok rajongói, hiszen a nagyobb brit és amerikai tévécsatornák mellett a streamingplatformok is masszívan ráfeküdtek a tartalomgyártásra, remek szériákat lehet találni a Netflix, az HBO Max, a Disney+, az Amazon Prime Video, vagy épp az Apple TV+ kínálatában. 

Bár a legtöbb streamingszolgáltató esetében nem beszélhetünk hatalmas összegről az előfizetések tekintetében, együtt, mindenre befizetni a havi számlát azért így is sokaknak húzós lehet - főleg a jelenlegi gazdasági helyzetben. Ilyenkor egyébként remek megoldás az, ha az ember nem fizet erő folyamatosan az összes szolgáltatásra, hanem mondjuk havonta váltogatja őket, és az épp befizetett platformon nézi meg az időközben összegyűlt új tartalmakat.

Vannak azonban, akik más megoldások mellett döntenek - ilyen például a továbbra is illegális torrentezés.

Hirdetés

A TorrentFreak összeállításából pedig nemrég kiderült, hogy a 2022-es évben mely tévésorozatok voltak a legnépszerűbbek a torrentoldalakon. Íme a 2022-es toplista:

  1. Sárkányok háza (HBO Max)
  2. A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi (Amazon Prime Video)
  3. The Boys (Amazon PrimeVideo)
  4. Moon Knight (Disney+)
  5. Halo (Paramount+)
  6. Obi-Wan Kenobi (Disney+)
  7. Boba Fett könyve (Disney+)
  8. Stranger Things (Netflix)
  9. Amazon: Ügyvéd (Disney+)
  10. Andor (Disney+)

Fantasy, szuperhősös, illetve Star Wars tartalmakra voltak tehát a legtöbben kíváncsiak a torrentezők közül 2022-ben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)