Hirdetés

A Fox a Disney felvásárlás ellenére tovább dolgozik az X-Men projektjein

|

Ugyan hiába zajlik a 21st Century Fox felvásárlásának folyamata, a srácok nem adják fel a melót a saját filmjeiken.

Hirdetés

Az IGN.com-nak adott interjújában az X-Men: Sötét Főnix rendezője, Simon Kinberg mesélt az univerzum jövőjéről, ami erősen kérdéses, főleg most, hogy a Disney szépen lassan bekebelezi a stúdiót és annak karaktereit.

Hirdetés

Kinberg elmondta, hogy a Disney/Fox üzlet még mindig csak egy folyamatban lévő ügy, és emiatt ők még teljes nyugalommal dolgoznak a további X-Men filmeken.

"A Gambitnek egy remek forgatókönyve van, és a jövő évben kezdünk dolgozni rajta. A Multiple Man forgatókönyve jelenleg is készül. Az X-Force esetében csak arra várunk, hogy Drew Goddard végezzen az új filmjével, aztán ő is elkezdi a rendezést."

A legtöbb Marvel rajongó arra számított, hogy a Sötét Főnix és az Új mutánsok lesznek a Fox utolsó X-Men filmjei. A Marvel Studios feje, Kevin Feige egyelőre nem szólhat bele se a Gambit, se a Multiple Man projektekbe, de még így is kétes, hogy valaha elkészülnek-e. Minden azon múlik, hogy meddig tart majd a beolvasztás folyamata, és mikor csöröghet a telefon, hogy dobja el mindenki a kamerát, mert új idők jönnek. 

Ti még melyik filmet várjátok ezek közül? Vagy már inkább az MCU egybeolvadást látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)