Hirdetés

24: Live Another Day - minden, amit tudnod kell

|

Pár hét múlva egy minisorozat erejéig visszatér Jack Bauer, mi pedig összeszedtünk mindent, amit tudnotok kell a 24: Live Another Day-ről.

Hirdetés

Nyolc évadot élt meg a Fox sorozata, amit 2010-ben kapcsolt le a csatorna. A Kiefer Sutherland által alakított főszereplő egyszerűen annyira badass volt, hogy még a GSO legmagasabb rangú felhasználói is az ő nevét viselhetik titulusként.

A minisorozat első részét május ötödikén vetítik külföldön, de mivel a Fox csatorna pár napja Magyarországon is elindult, várható, hogy pár nap késéssel már nálunk is nézhető lesz. A minisorozatot 12 részesre tervezik, és négy évaddal a sorozat vége után fog kezdődni. A Live Another Day olyan lesz, mintha a kilencedik nap lenne, de a részek nem feltétlenül követik majd egymást időben. A középpontban újra Jack Bauer áll, hozzá társul visszatérő szereplőként Chloe O'Brian (Mary Lynn Rajskub), James Heller (William Devane) és Audrey Raines (Kim Raver). Új szerepekben láthatjuk Benjamin Brattet, az utoljára a Dexterben feltűnt Yvonne Strahovskit és a Damegesből ismerős Tate Donovant.

A CIA feje, Steve Harris (Benjamin Brett), egy CIA ügynök, Kate Morgan (Yvonne Strahovski), egy CIA-s szaki, Jordan Reed (Giles Matthey) és Erik Ritter ügynök (Gbenga Akinnagbe) követik Jack minden mozdulatát. Őket irányítja az Egyesült Államok elnökévé előlépett James Heller, akit pedig Mark Boudreu, lányának (Audrey) férjével és egyben csapatfőnöke segít.

Visszatér a megerősödött Chloe O'Brian, aki Adrian Cross-szal (Michael Wincott) dolgozik együtt. A vendégszereplők listája hasonlóan impozáns: egy-egy rövid szerep erejéig felbukkan majd a zseniális Stephen Fry és bár korábban úgy volt, hogy a Golden Globe-díjas Judy Davis is szerepel, pár napja személyes okokból visszamondta a felkérést.

 

A Live Another Day során a továbbra is szökevényként számon tartott Jacknek hogy, hogy nem egy terroristatámadást kell megakadályoznia, ami örökre megváltoztathatná a világot. A készítők azt ígérik, hogy a sorozat védjegyei, mint az osztott képernyős megjelenítés most is megmaradnak.

Várjátok már a premiert? Milyen sorozatokat néztek mostanság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)