Hirdetés

25 év után véget érhet a Cobra 11 tévésorozat

|

Körzetük az autópálya, tempójuk halálos, autótolvajok, zsarolók, gyilkosok ellenfelei, a Cobra 11 emberei éjjel-nappal bevetésre készek a biztonságunkért.

Hirdetés

RedaktionsNetzwerk Deutschland szólaltatta meg Erdoğan Atalayt, vagyis a Cobra 11 tévésorozat Semir Gerkhanját, a beszélgetés apropója pedig nem más volt, mint a Cobra 11 megszűnése. Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy a nemrég levetített duplaepizódos évadjáról lesz az egész széria legutolsó két része.

Megoszlanak egyébként a vélemények arról, hogyan kell számozni a Cobra 11 évadokat, a Wikipedia szerint 25 szezon futott le, az IMDb viszont 48 évadra bontja le a sorozatot. Az mindenesetre bizonyos, hogy az utolsó részeit augusztus 12-én láthatták a német tévénézők.

Hirdetés

Erdoğan Atalay azt mondta, hogy a koronavírusjárvány komoly gondokat okozott több más médium mellett a német RTL-nek is, a csatorna reklámbevételei jelentősen megcsappantak, így pedig egészen egyszerűen nem maradt keret a Cobra 11 folytatására, ami egész Európa legdrágább tévésorozata volt.

Elképzelhető azonban, hogy nem kell végleg búcsút intenünk a Cobra 11-nek, és csak sorozatos formában nem fogunk vele többé találkozni. Elvileg jelenleg is folynak a tárgyalások egy esetleges tévéfilmes folytatás kapcsán. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Fontos megjegyezni, hogy most még csak a színész nyilatkozata szolgálhat támpontul a Cobra 11 kapcsán, mivel a német RTL hivatalosan nem jelentette még be a befejezést, és az Atalay által elmondottakat sem kommentálták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)