Hirdetés

25 éves a Toy Story franchise, így ünnepelt a Disney és a Pixar

|

A Toy Story filmsorozat legelső darabja 1995-ben jelent meg.

Hirdetés

A legelső Toy Story film 1995. november 22-én debütált az Egyesült Államok számos mozijában, és viszonylag gyorsan sikeres lett pénzügyileg, valamint kritikailag is, az azóta eltelt több mint két évitzed során pedig valódi franchise lett belőle.

A négy számozott rész mellett több animációs kisfilmnmel, spin-off sorozattal, és egyéb alkotással bővült a széria, és természetesen a Pixar sem feledkezett meg a különleges évfordulóról.

Hirdetés

Az animációs alkotásokkal foglalkozó stúdió a Twitteren emlékezett meg arról, hogy már 25 éve annak, hogy életre keltek a játékok a Toy Story - Játékháború című filmben. A csapat például közzétett egy képet, amin több jól ismert szereplő is feltűnik.

Sőt, kaptunk még két vázlatrajzot is, amelyeknek köszönhetően megnézhetjük, eleinte hogyan is festett a film két központi szereplője, Buzz Lightyear és Woody, a cowboy.

Természetesen a Disney+ Twitter-oldala sem maradt ki az ünneplésből, és közzétett egy poénos képet, amivel valószínűleg azt sugallják, hogy itt az ideje egy Toy Story-maratonnak.

Persze a rajongók is beszálltak az évfordulós buliba, Jon Erlichman pedig egy érdekes videót posztolt a közösségi oldalra arról, hogy milyen munkálatok zajlottak a kulisszák mögött az első Toy Story készítése során.

Nektek melyik a kedvenc részetek a filmsorozatból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)