Hirdetés

Sokat kell még várni a következő James Bond filmre

|

Az MGM és az Eon Production bejelentette a következő, azaz a 25. Bond film megjelenési dátumát. Jó tanács: még ne készítsétek a popcornt.

Hirdetés

"A nevem Bond, James Bond.". Az egyetlen dolog, amiben biztosak lehetünk a következő Bond film kapcsán, hogy az előző idézetet ismét hallhatjuk majd. Most, hogy bejelentették a premier dátumát, talán megindul az információs folyam, de az időpontot elnézve nem lepődnénk meg, ha ez csak jövőre következne be.

A 25. James Bond film premierjét az MGM 2019. november 8-ára tűzte ki az Egyesült Államokban. Hasonlóan az eddigi Bond filmekhez, az Egyesült Királyságban hamarabb kerül a mozikba. Ahogyan a bevezetőben említettük, a filmről eddig nem sokat lehet tudni. Úgy tűnik, Daniel Craig vissza fog térni az angol ügynök szerepében, de ez sem kapott még megerősítést. Ismét Adele énekli majd a főcímdalt, ahogy azt a Skyfallban is hallhattuk. 

A legutóbbi James Bond film a 2015-ben debütált Spectre volt, amiben visszatért számos Bond-motívum, pl. a címet adó Spectre csoport és Ernst Stavro Blofeld is. A filmet Sam Mendes rendezte, aki kijelentette, hogy elpártol a szériától, így új személyt láthatunk majd a rendezői székben. A 25. James Bond filmet Neal Purvis és Robert Wade írja, akik már résztvettek több, korábbi Bond film írásában is.

Ti mit vártok a következő James Bond filmtől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)