Hirdetés

2Pac 26 évvel halála után kap csillagot a Hírességek sétányán

|

A sétány 2758. csillaga Tupac Shakur munkássága előtt tiszteleg. A legendás rapper 25 évesen húnyt el 1996-ban.

Hirdetés

A hollywoodi Hírességek sétánya hamarosan egy újabb névvel fog bővülni. A legendás 2Pac 26 évvel a halála után megkapja a saját csillagát június 7-én, a ceremónián pedig Tupac húga, Sekyiwa "Set" Shakur fogja átvenni a kitüntetést.

A harlemi rapper 25 évesen veszítette el életét, miután lelőtték Las Vegasban. A művész többek között a társadalmi egyenlőtlenségekről és a feketék küzdelmeiről alkotott maradandó számokat. Hírnevét a tragédia csak még tovább erősítette, de már korábban is világszerte ismert alkotó volt a 90-es években, neve azóta is a műfaj egyik kiemelkedő ikonjaként maradt fent.

Hirdetés

A művésznevén 2Packént ismert előadót 2022-ben már beiktatták a Hiphop Hírességek Csarnokába, 2017-ben pedig a Rock and Roll Hírességek Csarnokába is bekerült. 2Pac életéről még egy dokumentumfilm is megjelent 2003-ban Tupac: Resurrection címmel, amit 2017-ben egy minisorozat követett Who Killed Tupac? címmel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)