Hirdetés

300: A Birodalom hajnala trailer - Leonidas emlékére

|

Megkapta második trailerét a 300: A birodalom hajnala, amin még mindig nehéz fogást találni.

Hirdetés

Új előzetest kapott a hazánkban 2014. március hatodikán mozikba kerülő 300: A birodalom hajnala, amely stílusát és látványvilágát tekintve megszólalásig hasonlít a Zack Snyder által rendezett elődre, azonban Snyder ezúttal csak a forgatókönyv írásából vette ki a részét.

A rendezésért Noam Murro felelt, viszont láthatóan nagyon ráérzett a korábbi rész hangulatára, mivel az alábbi, második trailer alapján egész jó kis popcorn mozi van kilátásban. A történet egyébként azután játszódik, hogy Leonidas és csapata dicsőn életüket vesztették, mikor is Xerxés (Rodrigo Santoro) megindul észak felé, hogy uralma alá hajtsa a görög városállamokat. A folyamatosan rivalizáló Athén és Spárta kénytelen összefogni a fenyegetéssel szemben, ezért előbbi a flottáját, utóbbi pedig szárazföldi egységeit teszi be a közösbe, hogy legyűrjék a gigászi sereggel érkező ellenséget.

A főbb szerepekben Sullivan Stapleton (Gengszterosztag, Animal Kingdom, Válaszcsapás), Rodrigo Santoro (300, Erőnek erejével, Che, Lost), Eva Green (Casino Royale, Éjsötét árnyék, Mennyei királyság) és Lena Heady (300, Dredd, Trónok harca).

Eddig hogy tetszik a film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)