Hirdetés

Ilyen hegedűt biztosan nem láttál még

|

A képen látható eszközről mi is azt gondolnánk elsőre, hogy egy sci-fi világból átszökött fegyver, ám ez bizony csak egy hangszer.

Hirdetés

A 3D-s nyomtatás egy nagyon jó dolog, mi is felsoroltuk már, hogy milyen hasznos dolgokra használnánk egy ilyen nyomtatót. A következő tárgy egy futurisztikus, de elképesztően látványos dízájn alapján készült, ám az igazi meglepetés, hogy ez egy működő hangszer.

Ha így fognak kinézni a jövő hegedűi, akkor mi is elgondolkodunk majd egy példány beszerzésén. Bár játszani lehet nem tudnánk rajta, a vad kinézet miatt ékes dísze lehet szobánk egyik sarkának. A Miamiban székelő MONAD Studio készítette el 3D-s nyomtatással ezt a hangszert, ami a "Piezoelectric Violin" nevet viseli. A hivatalos bemutató ezen a héten várható New Yorkban az Inside 3D Printing rendezvényen, ahol játszani is fognak a kéthúros hegedűn. 

Lefogadjuk, hogy nektek is bejön (mármint a hegedű...)!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)