Hirdetés

47 évesen elhunyt Son Goku egyik szinkronhangja

|

Nem csak a Dragon Ball Z-ben, hanem olyan sorozatokban is hallhattuk Kirby Morrow-t, mint az Inuyasha, de szerepelt a Csillagkapu - Atlantiszban is.

Hirdetés

Egyelőre nem lehet semmiféle részletet sem tudni Kirby Morrow halálának pontos körülményeiről, de az sajnos bizonyos, hogy a 47 éves kanadai színész két nappal ezelőtt, 2020. november 18-án elhunyt.

Morrow leginkább szinkronszerepei miatt volt ismert, ő kölcsönözte például hangját Son Gokunak a Dragon Ball Z animesorozat kanadai verziójában, de ő volt például Küklopsz az X-Men: Evolúcióban, vagy épp Miroku az Inuyasha animékben és videojátékokban. Élőszereplős munkái közül talán a Csillagkapu - Atlantisz volt a legismertebb, itt Dave Kleinmant, a légierő századosát alakította. 

Hirdetés

Első komolyabb szerepét egyébként a Ninja Turtles: The Next Mutation című élőszereplős sorozatban kapta, ahol ő játszhatta el Michelangelót. Utolsó munkája a 2020-as Yashahime: Princess Half-Demon lett, itt ismételten Miroku szinkronszerepe jutott neki. A már említett Inuyasha játékok mellett olyan videojátékokban is hallhattátok a hangját, mint a Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects - itt Fáklyát, azaz Johnny Storm szinkronizálta.

Halálának hírét a The Voice Artist's Spotlight nevezetű Twitter-oldalon osztották meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)