Hirdetés

4K-s kiadást kapnak az Indiana Jones filmek

|

Maga Steven Spielberg is támogatja a remasterelt csomagot.

Hirdetés

Bár a rajongók most a Bethesda egyik csapatánál készülő Indiana Jones játék miatt vannak bezsongva, azonban filmes szempontból is izgalmasnak ígérkezik a következő egy-két év. 2020 végén írtunk róla, hogy már zajlanak az Indiana Jones 5 előmunkálatai és a 2021 tavaszának végén el is kezdhetik felvenni hozzá a jeleneteket, hogy 2022 júliusában bemutathassák a filmet. Ám még jóval azelőtt ünnepelhetünk, méghozzá Az elveszett frigyláda fosztogatóinak 40. évfordulóját. 

Bizony, júniusban lesz négy évtizede annak, hogy elindult az Indiana Jones franchise Harrison Ford főszereplésével, Steven Spielberg rendezésében és Lawrence Kasdan forgatókönyve alapján, ezt pedig a Paramount Pictures méltó módon szeretné megünnepelni.

Hirdetés

A tengerentúlon június 8-án kerül kiadásra egy Indiana Jones kollekció, amely 4K Ultra HD köntöst ad az eddig megjelent részekre (Az elveszett frigyláda fosztogatói, A végzet temploma, Az utolsó kereszteslovag és A kristálykoponya királysága). Elég pofásan fest, nézzétek csak: 

A Steven Spielberg által személyesen jóváhagyott 4K-s verziók az eredeti negatívokon alapulnak, amiket "kiterjedt vizuális effektusokkal" fokoztak, a Skywalker Sound pedig újrakeverte a hangokat a legendás hangtervező, Ben Burtt (Indiana Jones, Star Wars és Star Trek franchise-ok) vezetésével. Támogatják a Dolby Vision és Dolby Audio technológiákat, és magában foglalnak hét órányi bónusztartalmat (így készült felvételek, kulisszák mögötti anyagok) is. 

Az árcédulája egyelőre nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)