Hirdetés

80 éves Batman ősellensége, Pingvin, a karaktert egykor alakító Danny DeVito ezért nem mindennapi projektbe fogott

|

Danny DeVitót az 1992-es Batman visszatérben láthattuk Pingvinként, most viszont nem színészként, hanem képregényíróként bővíti tovább a Oswald Chesterfield Cobblepot történetét.

Hirdetés

80 esztendővel ezelőtt, a Detective Comics 58. számában bukkant fel Batman egyik legismertebb ellenfele, Oswald Chesterfield Cobblepot, avagy Pingvin. A jeles évfordulóra egy különleges kiadvánnyal készül a DC Comics: novemberben fog megjelenni a Gotham City Villains Anniversary Giant #1 képregény, melybe egy igazán különleges szerző Pingvin története is bekerül.

Nem más, mint az 1992-es Batman visszatér Pingvinje, Danny DeVito fogja írni ugyanis ezt a képregényt.

Hirdetés

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan miről is fog szólni DeVito alkotása, de simán benne van a pakliban az, hogy esetleg egykori karakterét veszi elő, vagyis a Batman mozifilm világát ülteti át a DC Comics képregényébe. A Batman visszatérben ugyan Pingvin meghalt, de a képregények esetében jól tudjuk, hogy egyetlen halál sem lehet soha végleges. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)