Hirdetés

90-es évek sorozatrajongói figyelem: jöhet egy Xena reboot!

|

A harcos hercegnő modern köntösben térhet vissza.

Hirdetés

Sokan őriznek kellemes emlékeket a Xena című sorozatról, ami nagyot ment Magyarországon a 90-es években, de a címszereplőt alakító Lucy Lawless sajnos nem tartozik közéjük, mivel ő nemrég elárulta, hogy utálta az akciókat. Ez persze nem jelenti azt, hogy a közönség nem volt vevő rá vagy éppen nem értékelné napjainkban, a színésznő legújabb interjúja alapján ugyanis könnyen lehet, hogy az aktuális generáció is megkapja a maga Xenáját.

Hirdetés

Lawless a ComicBook.com-nak adott nyilatkozatában beszélt a Xena jövőjéről, és bár konkrétumokat nem osztott meg, arra utalt, hogy jelenleg is dolgoznak a sorozat új megközelítésén, aminek a koncepciója lenyűgözte őt. A színésznő elmondta, hogy sokkal nagyobb valószínűségét látja most a reboot megvalósulásának, mint három éve, mert olyan új emberek dolgoznak rajta, akiket nem köt a múlt és képesek újragondolni az alapanyagot egy új generáció számára. Teljesen más, de cool lesz.

A múltban többen is próbálkoztak már friss vért pumpálni a Xena névbe, 2015-ben például az NBC-nél volt tervbe véve a projekt az eredeti két alkotójának (Sam Raimi, Rob Tapert) produceri felügyeletével, amit aztán két évvel később a vállalat kukázott. Úgy tűnik, hogy most új erőre kapott a reboot, de hogy pontosan kik dolgoznak rajta és hol mutathatják be, az még kérdéses. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)