Hirdetés

A 007: Nincs idő meghalni több rekordot is döntött a nyitóhétvégéjén

|

Daniel Craig utolsó küldetése zsákszámra termeli a bevételt, miközben az amerikai premier még csak ezen a héten lesz esedékes.

Hirdetés

Remek hétvégét zártak a mozik: a Venom 2 után a Nincs idő meghalni is bemutatkozhatott végre, új életet lehelve ezzel a járvány miatt kiürült vetítőtermekbe. A legújabb 007-es film premierje múlt héten zajlott le 54 régióban, és a THR jelentése szerint rögtön 119,1 millió dollár bevételig jutott.

A James Bond franchise 25. felvonása lett ezzel az első film a járvány óta, ami anélkül lépte át a 100 milliós határt, hogy akár az amerikai, akár a kínai nézők hozzájárultak volna ehhez az eredményhez.

Hirdetés

Azt is érdemes megemlíteni, hogy az Egyesült Királyságban és Írországban a film 11,4 millió dollárt kasszírozott szombaton, ami a legnagyobb egynapos bevétel, amit egy James Bond produkció valaha összehozott, ekkora összegű egynapos bevétellel egyetlen film sem büszkélkedhet a pandémia kitörése óta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)