Hirdetés

A 2004-es A megtorló főszereplője szívesen rendezne egy új filmet Jon Bernthallal

|

Sokan szeretnék újra Frank Castle bőrében látni Thomas Jane-t, azonban a színész úgy gondolja, hogy Jon Bernthal is remek munkát végzett a netflixes változatban.

Hirdetés

Jópáran örülnének, ha A Megtorló az MCU részévé válna, azonban a karakter sötét története nem feltétlenül illene a Disney által kijelölt irányvonalba. Igény ettől függetlenül lenne a karakter felélesztésére, ráadásul nem csak a rajongók, de néhányan az alkotók közül is szívesen foglalkoznának újra egy Megtorló történettel.

Thomas Jane a 2004-es moziban bújt Frank Castle bőrébe, ekkor a filmes univerzumoknak még se híre, se hamva nem volt. Több, mint egy évtizeddel később Jon Bernthal is megkapta a lehetőséget, hogy a bosszúvágyó ex-tengerészgyalogos szerepében tündököljön a Netfilx két évadot megélt A Megtorló sorozatában.

Hirdetés

A karakter rajongói valószínűleg repesnének az örömtől, ha a két színész egy azon projektben vehetne részt, hogy ismét életre keltsék az önbíráskodó igazságosztót. Jane úgy képzeli, hogy meg is valósulhatna egy ilyen projekt, de úgy hogy ketten a kamera két oldalán foglalják el helyüket. A színész olyannyira szereti a szerepet, hogy még a Dirty Laundry című rajongói filmben is szerepet vállalt.

"[Visszatérnék] ha a rajongók tényleg szeretnék és megtalálnák a megfelelő forgatókönyvet. Tudják szerintem A Megtorló - és ezért vállaltam el a rajongói rövidfilmet - nem volt teljesen kibontva a moziban, olyan módon, amit a karakter megérdemel. És imádom, amit Jon Bernthal csinált a Netflixen. Szerintem ő egy nagyszerű Megtorló. Igazság szerint imádnám, ha megrendezhetnék egy Megtorlót Bernthallal, mert szerintem fantasztikus színész."

Bár Jane színészként vált ismertté, filmeket (Rém sötét vidék) és sorozatokat (A Térség) is rendezett már, így nem áll tőle távol, ha a kamera másik oldalán kell dolgoznia.

Elmondása szerint, amikor először játszotta Frank Castle-t, a stúdió még nem engedte, hogy sötétebb hangvételű legyen a mozi. Mostanra azonban bebizonyosodott, hogy így is lenne közönsége egy képregényfilmnek, tehát ő is ilyen irányba vinné el a történetet.

Persze jelenleg nincs tudomásunk arról, hogy bármilyen egyeztetések folynánk a témában, mi több, perpillanat még a Netflixnél vannak A Megtorló jogok, tehát legkorábban valamikor jövőre kezdődhetnek meg ilyen irányú tárgyalások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)