Hirdetés

A 4. évaddal véget ér a Megszállottak viadala, de nincs minden veszve

|

Sandra Oh és Jodie Comer drámasorozata hamarosan elbúcsúzik a rajongóktól.

Hirdetés

Valószínűleg az is ismeri a Killing Eve, vagyis magyarul Megszállottak viadala nevét, aki még soha egyetlen részt sem látott belőle, ugyanis a BBC bűnügyi drámája szinte minden olyan díjátadón képviseltette magát, ahol sorozatokat honoráltak.

A Sandra Oh és Jodie Comer főszereplésével, Phoebe Waller-Bridge produceri támogatásával futó fordulatos szériából már lepörgött három évad és a rajongók izgatottan várják a negyediket. Nos, van számukra egy jó és egy rossz hírünk is. 

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a járvány miatt késve, a nyáron kezdhetik meg a negyedik szezon forgatását az Egyesült Királyságban, valamint Európa több részén. A nyolc részesre tervezett évad premierje 2022-ben várható, és ahogyan arra a sorozat Twittere is rámutatott, ez lesz az utolsó: 

Ennek ellenére nincs ok szomorkodni, ugyanis bár a fősorozat lezáródik, a BBC America több spin-offot is tervez. Ezekről még nem sok mindent tudni, de a Deadline forrásai alapján nagyon valószínűtlen, hogy Comer vagy Oh karaktere visszatérjen bármelyikben is. Ti nézitek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)