Hirdetés

A 90-es évek rajzfilmjeiből vágta újra a Pókember: Nincs hazaút trailerét egy rajongó

|

Valószínűleg sok keresgélés és a rajzfilmek alapos ismerete is kellett a rajongói videóhoz, ami a Pókember: Nincs hazaút előzetesét alkotja újra.

Hirdetés

A szivárgás ellenére nagyot ütött a héten a Pókember: Nincs hazaút első előzetese, a hype bizonyos tekintetben még a Bosszúállók: Végjáték időszakát is túlszárnyalta, ami kétségkívül a Marvel filmes univerzumának egyik csúcspontja. Volt olyan rajongó, akit az átlagnál jobban felspannolt a trailer, olyannyira, hogy több órát is a videószerkesztő előtt üljön, hogy ő is tiszteleghessen Peter Parker előtt.

Brendan Borrow, a 100Bombs Studios YouTube-csatorna készítője egyébként is sokat foglalkozik a videóiban képregényes témákkal, így nem különösen meglepő, hogy alaposan ismeri a Marvel világát és a rájuk alapuló rajzfilmeket is.

Hirdetés

Így is elismerésre méltó, hogy mindössze két nap alatt összeválogatta a Spider-Man: The Animated Series és az Incredible Hulk animációs sorozatok megfelelő snittjeit és azokat az új előzetest a lehető legpontosabban lekövető videóvá rendezte össze, amit lejebb láthattok is.

Nem ez egyébként az első eset, hogy Borrow rajzfilmekből vágja újra az aktuálisan érkező, nagysabású szuperhősfilm előzetesét, készített alternatív trailert a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, a Bosszúállók: Végjáték és a Pókember: Hazatérés számára is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Szerencsénkre mindegyik jobban teljesített, mint ahogy a csatorna átlagos videói szoktak, ezzel valószínűleg a jövőben is garantálva a hasonló videók elkészültét.  Ezzel pedig mindannyian jól járunk, akik egyaránt kedvelik a szuperhősök klasszikus, kézzel rajzolt kalandjait és az új, CGI-effektekkel lenyűgözővé varázsolt blockbustereket is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)