Hirdetés

A Batgirl rendezőit legalább annyira sokkolta a film elkaszálása, mint minket

|

A DC és a Warner nagyon hirtelen hoztak meg nagyon súlyos döntéseket, amelyeknek köszönhetően a már leforgatott Batgirl film is kukába került.

Hirdetés

Komoly problémák vannak a Warner háza táján; példának okáért filmek és sorozatok tűnnek el a Magyarországra csak nemrég megérkezett HBO Max streaming platformról, mivel a stúdió hirtelen ott próbál spórolni, ahol csak lehet. Minden alkalommal az a hivatalos válasz, hogy "stratégiaváltás áll a döntések mögött", közben bennfentes szivárogtatók pénzügyi okokról beszélnek, és persze minden visszavezethető a Warner Media és a Discovery egyesülésére, amely azzal jár, hogy az utóbbi vezetősége ragadta magához a gyeplőt.

A Batgirl is ugyanarra a sorsa jutott, mit más lelőtt DC-s projektek, beleértve hivatalos bejelentés után kevéssel törölt Wonder Twins filmet, ám ez egy fokkal fájdalmasabb áldozat, hiszen Gotham női igazságosztója már végigjátszotta a szerepét, és tényleg csak az utómunka volt hátra ahhoz, hogy lenyűgözhesse az HBO Max-előfizetéssel bíró nézőket.

Hirdetés

Mindezek ellenére a Warner úgy döntött, hogy visszatuszkolja a fiók mélyére a projektet, és erről a rendezők is nagyjából akkor értesültek, amikor mi. Adil El Arbi és Bilall Fallah csalódással vegyes meglepődéssel vették tudomásul a helyzetet, és adtak ki egy hivatalos nyilatkozatot.

"Elszomorító és megrázó híreket kaptunk. Most sem hisszük el. Rendezőkként nagyon fontos számunkra, hogy megmutathassuk a munkánkat a világnak, és bár a Batgirl még messze volt attól, hogy kész legyen, mi mégis reméltük, hogy bemutathatjuk majd mindenkinek. Talán majd egy napon erre is sor kerül."

A srácok elmondták, hogy élmény volt együtt dolgozni a stábbal, különösen Leslie Grace-szel, aki szerintük csodálatos volt Batgirlként a felvételek során.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ugyan Snyder Igazság Ligáját is megmentették egyszer a rajongók, nehéz lenne elképzelni, hogy hasonló helyzet előállhat a Batgirl kapcsán. Azért reméljük, hogy egyszer még valahogy előkerülnek majd azok a felvételek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)