Hirdetés

A Batwoman második évada új főhőst kaphat

|

Ruby Rose elhagyta ugyan a fedélzetet, de lehet, hogy megtalálták a megoldást a pótlására.

Hirdetés

Nem egyszerű a Batwoman sorozat sorsa. Már maga a koncepció is sokak ellenszenvét váltotta ki, majd a forgatáson lebénult egy stábtag, végül a főszereplő, Ruby Rose is otthagyta a szériát az első évad után. A The CW-nek  fel lett adva a lecke, hiszen már berendelték a második szezont, valamint a képregényes gyökerek miatt az új színésznőnek is az LGBTQ+ közösség tagjának kell lennie. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint azonban a The CW nem fog utódot keresni Ruby Rose helyére a második évadra, helyette a producerek egy új karakter bemutatkozását tervezik. Mindez egy azóta törölt casting felhívásnak köszönhetően derült ki, amelyben egy bizonyos Ryan Wilder megtestesítőjét keresték (nem tudni, hogy ez a végleges név vagy csak afféle helykitöltő-e, amíg elő nem állnak az írók egy jobbal). A leírás alapján Ryan karakteréhez egy 20-as éveinek közepén járó, bármilyen etnikai hovatartozással rendelkező színésznőt keresnek, de ami még fontosabb, hogy ő válik az új Batwomanné. Ez a szerethető, de zűrös figura egy magasan képzett, ám fegyelmezetlen harcos, aki évekig drogcsempész volt és a gothami rendőrség elől menekült. 

A csatorna korábbi tervei még 2021 januárjára datálták a Batwoman 2. évadának premierjét, ám a megváltozott helyzet miatt nem tudni, hogy ezt sikerül-e tartani. Ti láttátok már az első szezont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)