Hirdetés

A besúgó még 2022 eddigi legjobb szuperhősfilmjét is lenyomta az HBO Maxon

|

Elképesztően sikeres A besúgó című magyar tévésorozat.

Hirdetés

Ma vált elérhető az HBO Maxon a nyolcrészes A besúgó sorozat utolsó epizódja, ennek kapcsán küldött ki egy sajtóközleményt az HBO Magyarország. Nem csoda, hogy büszkélkedtek a széria teljesítményével, ugyanis A besúgó abszolút bajnoknak bizonyult áprilisban.

Minden más sorozatot és filmet sikerült megelőznie, lenyomta például a Matt Reeves-féle The Batmant is, ami április 18-án érkezett meg az HBO Maxra.

Hirdetés

A Szentgyörgyi Bálint, Miklauzic Bence és Mátyássy Áron rendezte sorozat a '80-as években játszódik, és egy olyan fiatal egyetemista történetét meséli el, akit kényszerből beszervez az állambiztonság, és jelentenie kell az egyetemen szerveződő ifjú forradalmárokról. 

A besúgó első öt részét anno a premier előtt nézhettük meg, március végén külön cikkben írtunk arról, mennyire szerettük a sorozatot. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)