Hirdetés

A Better Call Saul főszereplője 3-4 epizódra számított, 13 év lett belőle

|

Bob Odenkirk nemrég a The Tonight Show-ban mesélt a minden hájjal megkent ügyvéd kulisszatitkairól.

Hirdetés

A Breaking Bad nézői közül sokan hamar a szívükbe zárták a simlis Saul Goodmant, aki a főszereplő Walter White-nak segít eligazodni a bűnözői lét útvesztőiben. Az őt alakító Bob Odenkirk annak idején arra számított, hogy csupán 3-4 epizódra való szerepe lesz, a Better Call Saul spinoff-széria azonban, ha lehet, sikerében felülmúlta a Breaking Bad-et is - írja a Slashfilm.

Odenkirk nemrég Jimmy Fallon vendége volt  a The Tonight Show-ban, ahol további titkokat osztott meg a sorozatról. A színész, aki korábban egy 1989-es Saturday Night Live-ért, később pedig az 1993-as The Ben Stiller Show-ért is begyűjtött egy-egy Emmy-díjat, a kilencvenes években csak vegetált, annak ellenére, hogy 1995 és 1998 között a Mr. Show című szkeccs-sorozat főszereplője és írója is volt egyben.

Hirdetés

Utóbbi azonban mégis elég volt hozzá, hogy felkeltse a showrunner Vince Gilligan érdeklődését, aki meglátta a színészben Saul Goodmant. A szerep azonban hamar túlnőtt a sorozaton. Érdekesség, hogy a Brekain Bad egyik főszereplője, az Aaron Paul által alakított Jesse Pinkman eredetileg az első évad végén búcsúzott volna a szériától, azonban az írók felismerték Paul tehetségét, így maradhatott.

Hasonló történt a Mike Ehrmantrautot megformáló Jonathan Banks-szel, aki nem csak a Breaking Bad egyik fontos oszlopává nőtte ki magát, de a Better Call Saul-ban is fontos szerepet játszik.

Odenkirk maga is elismerte, hogy a Breaking Bad nélkül valószínűleg teljesen más irányt vett volna a karrierje, ehelyett most már örökké úgy fognak rá emlékezni, mint Saul Goodman megformálójára, amelyet "élete szerepének" nevezett. Ebben lehet is valami, a veterán színésznek ugyanis 11 Emmy-jelölést is hozott a Better Call Saul, amelyből öt a színészi, hat pedig produceri munkáját ismerte el.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)