Hirdetés

A Birodalom visszavág forgatásáról származó videó igazi csemege minden Star Wars rajongónak

|

A második Star Wars film tegnap ünnepelte megjelenésének negyvenedik évfordulóját, a stúdió pedig ennek örömére egy kis érdekességgel készült a rajongók számára.

Hirdetés

Sokak szerint A Birodalom visszavág a legjobb Star Wars film, ami valaha napvilágot látott. Ízlés dolgában persze felesleges vitatkozni, de azt meg kell hagyni, hogy ha ez a film nem aratott volna akkora sikert, ma talán egyáltalán nem beszélhetnénk kiterjedt Star Wars univerzumról. Egy időkapszula most visszarepít minket 1980-ba, hogy bepillanthassunk a kulisszák mögé, és meghallgassuk a szereplőket, hogy mit gondolnak az akkor éppen készülő moziról.

Hirdetés

A szűk négy perces videóban megszólal Carrie Fisher, Mark Hamill, Harrison Ford és George Lucas, de mellettük a  C-3PO-t játszó Anthony Daniels és a rendező Irvin Kershner is. Így visszatekintve megmosolyogtató látni, ahogy a szereplők és az alkotók arról beszélnek a forgatás alatt, hogy nagyon szeretnék, ha készülne még néhány Star Wars epizód.

Noha mostanra számtalan film, sorozat, játék, könyv, képregény és egyéb alkotás született a franchise égisze alatt, 1980-ban ezeknek még csak az előszelét sem lehetett érezni. Sőt, A Birodalom visszavág sikere nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a későbbi művek megszülethessenek, hiszen ezzel bizonyosodott be, hogy az emberek az Egy új remény után is kíváncsiak a messzi-messzi galaxisra. 

Nektek melyik epizód a kedvencetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)