Hirdetés

A Black Adam forgatókönyvének legeleje felkerült az Instagramra

|

Dwayne Johnson megosztott egy darabkát a készülő projektből, és ivott egyet a rajongókkal a sötét antihős egészségére.

Hirdetés

A The Rock rátett egy lapáttal a Zack Snyder: Az Igazság Ligájának premierje keltette izgalomra. A DCEU-rajongók jelenleg nem tudnak betelni a 4 órás film adta csodákkal (amiből lesz még egy verzió is, mert Snyder unatkozik), de a színfalak mögött már épül tovább a képregényes világ következő darabkája.

Black Adam lesz a DC jövőjének egyik legfontosabb új karaktere, Dwayne Johnson pedig alig várja, hogy magára ölthesse végre a fekete köpenyt.

Hirdetés

Köszönhetően az izgalomnak (és pár koktélnak) a Rock fogta és levideózta a pillanatot, amikor belelapozott a forgatókönyvbe. Nyilván túl sok infó nincs benne, és mint Dwayne összes Black Adammel kapcsolatos posztja, ez is csak arra szolgál, hogy gerjessze az izgalmat.

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ebből a projektből. A DCEU jövője egyre kuszább, az egyetlen biztos (vagy biztosnak tűnő) pont jelenleg a The Suicide Squad érkezése. Hogy azon túl mi vár ránk, az majd kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)