Hirdetés

A Black Adam új előzetese csodás látványt és klisés történetet ígér

|

Dwayne Johnson alaposan átrendezi a DC világának hatalmi hierarchiáját.

Hirdetés

Az Aquaman és a Shazam folytatása még várat magára, 2022-ben már csak egyetlen DC-karakternek maradt hely bizonyítani, ő pedig nem más, mint Dwayne "The Rock" Johnson régóta dédelgetett antihőse, Black Adam. A színész nem hagy ki egyetlen alkalmat sem arra, hogy elmondja, mennyire szeretnének Jaume Collet-Serra (Ismeretlen férfi, Dzsungeltúra) rendezővel valami különlegeset nyújtani a DC-rajongóknak, az eddigi látnivalók alapján pedig erre minden esély meg is van, már ami a látványt és az atmoszférát illeti, a történet terén már kevésbé vagyunk meggyőzve arról, hogy valami igazán egyedi és különleges készül.

De nem csak Black Adam egyéni útja érdekes, hanem az is, hogy a filmben össze fog csapni az Amerikai Igazság Szövetsége nevű hőscsapattal, amelynek tagja Atom Smasher (Noah Centineo), Isis (Sarah Shahi), Hawkman (Aldis Hodge), Cyclone (Quintessa Swindell) és Doctor Fate (Pierce Brosnan) is. 

Hirdetés

Mindez már nézhető is alább:

A Black Adam október 20-án kerül a hazai mozikba. Nektek hogy tetszik eddig? Beültök majd a moziba Dwayne Johnson antihősét csodálni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)