Hirdetés

A Blade Runner világa izgalmas animációs sorozattal bővül

|

Megérkezett az Blade Runner: BLACK LOTUS első trailere, ami megmutatta, hogyan is néz majd ki az ismerős világ új körítésben.

Hirdetés

A San Diego Comic-Con 2021 felhozatalának köszönhetően rengeteg új infót és trailert kapunk kedvenc univerzumain kapcsán. A Blade Runner világa is bővül a közeljövőben egy Black Lotus című animációs sorozattal, amit az Adult Swim és a Crunchyroll gondoz.

A széria 2032 Los Angelesében játszódik, ami azt jelenti, hogy pont a 2019-ben játszódó eredeti Blade Runner és a 2049-es folytatás között helyezkedik el.

Hirdetés

A sztori egy Elle nevű lányt követ, aki egy kifejezett céllal készült, különleges erőkkel felvértezett másolat. Úgy tűnik, hogy őt Black Lotusként ismeri a világ, de a karakter nem sokat tud saját magáról, azt leszámítva, hogy megszökött alkotóitól, és hogy egy (vagy több) Blade Runner a nyomában van.

A Blade Runner: BLACK LOTUS 13 részes sorozat lesz Shinji Aramaki (Appleseed) és Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) rendezésében. A kreatív produceri posztot az a Shinichiro Watanabe tölti be, aki olyan legendákért felelt, mint a Cowboy Bebop és a Samurai Champloo.

A sorozatot az Adult Swimen és a Crunchyrollon láthatjuk majd az őszi premier után. Nektek hogy tetszik első látásra?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)